Bergvärme – effektiv och miljövänlig energilösning

Bergvärme - En pålitlig och effektiv värmekälla

Bergvärmepumpar är en utmärkt lösning för att utnyttja jordens stora och i princip outtömliga energiresurs. Solen värmer marken som lagrar energin, vilket gör bergvärme till ett effektivt val i Sverige. 

Hur fungerar bergvärme?

Bergvärmepumpen hämtar energi från en kollektorslang som cirkulerar en vätska för att hämta värme från borrhål eller markslinga. Värmen överförs till värmesystemet genom värmepumpen och skickas vidare ut i fastigheten.

Bergvärme - olika möjligheter

Bergvärmepumpar hämtar sin energi från primärt tre källor: Berg, Jord och Sjö.

Fördelar med bergvärme

Forsbergs Energiteknik erbjuder bergvärmelösningar med många fördelar:
  • Stor ekonomisk besparing och en investering som betalar sig själv över tid
  • Kan även användas för att ge kyla på sommaren
  • Miljövänligt
Kontakta Forsbergs Energiteknik för kostnadsfri rådgivning för ditt bergvärmeprojekt och upplev de många fördelarna med denna pålitliga och miljövänliga värmekälla. Vår expertis är här för att erbjuda rådgivning, installation och energieffektivisering för din fastighet eller industri.

Kontakta Forsbergs Energiteknik idag

Är du intresserad av att installera bergvärme i din fastighet eller industri? Forsbergs Energiteknik är redo att hjälpa dig med allt från planering och rådgivning till installation och underhåll. Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att spara pengar, energi och bidra till en mer hållbar framtid.
bergvarmepumpbergvarme-2bergvarme